dinsdag 6 december 2022
32.6 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
4.3
(3)

Siebrano Piqué gaat door

lees ook ...

Teleperformance levert bijdrage aan werkgelegenheid

Teleperformance levert een bijdrage aan werkgelegenheid. Het bedrijf eeft de minister geïnformeerd over hun bedrijfsactiviteiten en diensten die ze aanbieden, maar hebben ook vanuit hun perspectief al...

Siebrano Piqué is niet gedemotiveerd. De activist is  vrijdag enkele uren aangehouden door de politie. Hij heeft naar zijn zeggen de politie altijd met respect behandeld, en is daarom teleurgesteld in de politie. Piqué is in eigen ogen hardhandig aangepakt, maar is naar zijn zeggen gauw weer op straat.

Piqué heeft straatacties gepland voor woensdag. Hij is zich ervan bewust, dat hij weer kan worden aangehouden. Toch zegt hij gebruik te maken van zijn democratisch recht. Vrijdag wilden  de protesteerders voorkomen, dat de politie hun leider meenam. Dit heeft geresulteerd in een letsel voor Piqué. Kleding van een politieagent werd daarbij beschadigd en dat is strafbaar. Piqué zal nog een vergunning aanvragen.

Politiewoordvoerder Rachel Deekman zegt dat de activist vreedzaam mag demonstreren, alleen moet hij wel een vergunning hebben. Zonder vergunning is men genoodzaakt de regels toe te passen. Een filmpje op social media toont hoe Piqué en aanhang omgingen met de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSiebrano Piqué gaat door