woensdag 17 augustus 2022
27.6 C
Paramaribo
19.2 C
Amsterdam
3
(1)

Sibrano Piqué weer vrij man

lees ook ...

Noodsituatie SEH; zoveel mogelijk drinken bij diarree

De regering, de Nationale Ziekenhuisraad (NZR), kinderartsen, Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG), de Pan-Amerikaanse Gezondheidsorganisatie (PAHO) en andere deskundigen, hebben tijdens het spoedove...

Activist Sibrano Piqué is vandaag weer in vrijheid gesteld. Er was volgens zijn advocaat Maureen Nibte geen reden om haar 41-jarige cliënt vast te houden. De advocaat heeft een verzoek gedaan om hem in vrijheid te stellen, wat door de officier van justitie is gehonoreerd.

De recherche van Regio Midden, bijgestaan door het Regio Bijstandsteam Paramaribo, heeft Piqué afgelopen zaterdag aangehouden. Het gemengde team van de politie heeft Pique op zijn woonadres in het district Para opgespoord en aangehouden. Hij ontkent het strafbare feit te hebben gepleegd.

In 2014 zou hij een postpakket ter verzending naar het buitenland hebben aangeboden bij een van de postbedrijven in Paramaribo. Tijdens controle door de douanerecherche werd er 150 milliliter vloeibare cocaïne in het postpakket aangetroffen.

Zowel het postpakket en de drug werden door de douanerecherche in beslag genomen en vervolgens overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

6 REACTIES

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSibrano Piqué weer vrij man