donderdag 28 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Kaarten ‘Zullen we maar weer’ van Roue Verveer, op!

lees ook ...

Nationaal verbroedering en eenheidsevenement bij monument Ja...

Bij het monument van Jagernath Lachmon op het Onafhankelijkheidsplein vond op 21 september een ceremonie plaats ter gelegenheid van de Nationale Dag van Verbroedering en Eenheid. Deze plechtigheid vie...

De Surinaams- Nederlandse stand up comedian Roue Verveer brengt in november de show, ‘Zullen we maar weer’ in Suriname. Er worden vier shows verzorgd in het gebouw van Assuria High-rise en eentje in de ballroom van hotel Torarica. Gisteren 01 oktober was de voorverkoop van kaarten bij de eetgelegenheden Zus en Zo en bori Tori.

De verkoop begon om 9 uur en er waren vanaf 8 uur rijen mensen bij de verkooppunten. Geloof het of niet, alle kaarten waren in vijf en een half uur uitverkocht, liet Verveer weten. Hopelijk last Roue Verveer nog enkele shows in voor de lat’watra’s.

Roue’s verbazing wanneer hij ziet dat de kaarten uitverkocht zijn

En de zuurpruimen die zeggen: ‘Zie je wel, ze hebben het niet moeilijk in Suriname, de kaarten zijn vreselijk snel uitverkocht’, krijgen dezelfde boodschap als diegenen die vinden dat Surinamers het goed hebben omdat alle eetstands aldoor zijn uitverkocht: ‘als er vijftienduizend mensen eten of kaarten zijn gaan kopen, dan zijn er van de zeshonderdduizend Surinamers, nog vijfhonderdvijfentachtig duizend die thuis op een houtje bijten of nergens naar toe kunnen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKaarten 'Zullen we maar weer' van Roue Verveer, op!