zaterdag 3 december 2022
25 C
Paramaribo
2.7 C
Amsterdam
0
(0)

Kaarten ‘Zullen we maar weer’ van Roue Verveer, op!

lees ook ...

Despite having been independent for 47 years, Suriname is st...

The country of Suriname is still not united. There are still differences. Harrit Ramdien, a VHP assembly member, says she will keep bringing up nation building. She is unsure of when we shall unite as...

De Surinaams- Nederlandse stand up comedian Roue Verveer brengt in november de show, ‘Zullen we maar weer’ in Suriname. Er worden vier shows verzorgd in het gebouw van Assuria High-rise en eentje in de ballroom van hotel Torarica. Gisteren 01 oktober was de voorverkoop van kaarten bij de eetgelegenheden Zus en Zo en bori Tori.

De verkoop begon om 9 uur en er waren vanaf 8 uur rijen mensen bij de verkooppunten. Geloof het of niet, alle kaarten waren in vijf en een half uur uitverkocht, liet Verveer weten. Hopelijk last Roue Verveer nog enkele shows in voor de lat’watra’s.

Roue’s verbazing wanneer hij ziet dat de kaarten uitverkocht zijn

En de zuurpruimen die zeggen: ‘Zie je wel, ze hebben het niet moeilijk in Suriname, de kaarten zijn vreselijk snel uitverkocht’, krijgen dezelfde boodschap als diegenen die vinden dat Surinamers het goed hebben omdat alle eetstands aldoor zijn uitverkocht: ‘als er vijftienduizend mensen eten of kaarten zijn gaan kopen, dan zijn er van de zeshonderdduizend Surinamers, nog vijfhonderdvijfentachtig duizend die thuis op een houtje bijten of nergens naar toe kunnen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKaarten 'Zullen we maar weer' van Roue Verveer, op!