dinsdag 28 november 2023
32.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
0
(0)

Short film ‘Super Hero’ van Brand Videoproductions

lees ook ...

Overige goudzoekers Matawai hebben weinig van de regering ge...

De gouddelvers die zich bevinden in het Matawai-gebied te Kamp 21 Pasi, hebben vandaag aan Sun meegedeeld, dat zij in de zoektocht naar slachtoffers, weinig van de overheid hebben gemerkt. Zij hebben ...

Een sprintwedstrijd en vier personen, die meedoen aan een top sportcompetitie. Brand Videoproductions van Sergio Hira is op zoek naar acteurs tussen 30 en 45 jaar voor het maken van een film. De spelers moeten fit en lenig zijn. Hij wil niet veel kwijt. De initiatiefnemer is bekend van theaterstukken als ‘Sick Society’ en ‘David nanga Bathseba’.  Gelukszoekers zijn niet welkom, maar wie graag iets wil doen met fimmaken mag auditie bij hem doen.

 “Zonder te veel weg te geven, wil ik vertellen dat de film gaat over vier personen, die meedoen aan een super belangrijke sportcompetitie, een sprintwedstrijd met verschillende laps. En kostte wat het kost gaan ze voor de grote prijs. En het gaat er heftig aan toe”, Sergio Hira, die ook filmmaker en acteur is, licht een tipje van de sluier.

Hij wil auditie doen met mensen die stunts kunnen uitvoeren. “Geen super geweldige dingen, maar wel de basics als leren vallen, een radslag en een koprol kunnen maken. Je moet dus een flinke dosis lenigheid hebben en je moet kunnen tegen een stootje”, volgens Hira.

Geïnteresseerden mogen twee filmpjes van elk één minuut maken met de mobiel. “De eerste waarin we kunnen zien hoe lenig en krachtig je bent. Het is dus ideaal als je danser of sporter bent geweest. En in de tweede film willen we zien hoe je gezicht is met expressie van vreugde, vrees, durf, doorzettingsvermogen.”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameShort film 'Super Hero' van Brand Videoproductions