zondag 23 juni 2024
30 C
Paramaribo
20.7 C
Amsterdam
5
(1)

Sheesha Sahibdin is Miss India Worldwide Suriname

lees ook ...

Een eerbetoon aan de legendarische Trena Yellow Birds

Op donderdag 13 juni ontvingen wij met droefheid het bericht van het overlijden van de geliefde voorzitter en mentor van Sportvereniging Yellow Birds, W. Orlando Renfurm. In Yellow Birds stond hij ...

Miss India Worldwide Suriname 2022 is nu Sheesha Sahibdin. De 28-jarige Bachelor in Agriculture is op zondag 29 mei gekroond in een volle Roeli’s Event Venue. First runner-up is Shaminy Ragoebier. Zij is 21 jaar oud. De 17-jarige Lyceumstudente Chiquita Mahala is Miss Teen India Worldwide Suriname geworden. Hosts van dit evenement waren Rodney Deekman en Oetra Biharie.

De organisator in Suriname  van deze tweede verkiezing is Stichting Beauties of Suriname Pageant, die een platform wil bieden aan dames van Hindostaanse afkomst om middels culturele waarden, een voorbeeld te zijn.

Op 6 mei werden de  tien deelnemers van het contest  geïntroduceerd in Courtyard by Marriott Paramaribo. “Geloven in mezelf, bidden en hard werken in combinatie met slapeloze nachten hebben dit resultaat opgeleverd,” zegt de kersverse Miss, die ook werd uitgeroepen tot Miss Talent. “Het was niet makkelijk, maar ik bleef doorzetten. Het voelt heerlijk aan om de eerste te zijn,” vertelt Miss Teen India worldwide Suriname trots.

De beauty pageant wordt geleid door het India Festival Committee in New York. Het is bedoeld voor deelnemers uit India en de Indiase diaspora. Deze nieuwe missen zullen Suriname volgend maand vertegenwoordigen op de Miss India Worldwide verkiezing in Amerika van 19-25 juni. De grandfinale is op 24 juni.

De overige deelnemers  waren: Shannon Chotoe, Shivrani Kalloemisier, Saskia Somai, Kirtie Sewgolam, Chandini Choennie, Shaïra Bahadoer, Izania lekaat, Tashina Ramsamoedjsingh.

Er was een prachtige openingsact van 17 missen, waaronder de queens Rishika Poeran (2018) en Raveena Bharat (2019), gevolgd door de saree-, talenten-, Indian wear en aan het eind de galaronde.

Raveena Bharat(2019) en Rishika Poeran(2018) waren in de gelegenheid om hun “Ereronde en Farewell Walk” op een waardige wijze te doen.

Tijdens dit evenement zijn er verschillende titels behaald door de deelnemers waaronder Miss Photogenic: Shivrani Kalloemisier en Miss Congeniality: Tashina Ramsamoedjsingh.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSheesha Sahibdin is Miss India Worldwide Suriname