Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Eén SFB-rapper voorlopig vrij, twee nog vast in Suriname

Geplaatst

op

door

Rapper KM van de Haagse groep Strictly Family Business (SFB) is door de Surinaamse rechtbank voorlopig in vrijheid gesteld.

De drie rappers worden verdacht in 2015 van seks te hebben gehad met een toen minderjarig meisje en het verspreiden van beelden hiervan op internet. De rappers werden in december vorig jaar in Suriname opgepakt en in hechtenis genomen.

KM is nu al op vrije voeten gesteld omdat hij en het meisje ongeveer dezelfde leeftijd zijn. De seks kan daarom niet als een strafbaar feit worden gezien. Ook heeft het meisje gezegd dat de seks met hem vrijwillig was. De twee andere rappers zijn 29 en 31 jaar.

Twee andere leden van SFB moeten in de gevangenis blijven tot de rechter zijn definitieve vonnis uitspreekt. Dat zal waarschijnlijk op 16 maart gebeuren.

Het Openbaar Ministerie heeft achttien maanden cel geëist tegen de drie. De advocaten van de rappers rekenen erop dat over twee weken zij alle drie zullen worden vrijgesproken.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Schoten gelost na vergadering brandweerbond

Geplaatst

op

door

Door de politie zijn er na de algemene ledenvergadering van de bond bij de brandweer schoten gelost. De vergadering is behoorlijk uit de hand gelopen.

Leden van de bondhebben eerder de vergadering aangevraagd. Na gesprekken is de vergaderingverdaagd door de voorzitter John Seedorf. Dit viel niet ingoede aarde bij de leden. Zij probeerden te voorkomen dat de voorzitter de zaalkon verlaten.

Er heerst ontevredenheid bij de leden over degang van zaken binnen de bond. Na tussenkomst van de politie heeft debondsvoorzitter de plaats kunnen verlaten.

Meer informatie volgt…fffffffffffff

Lees verder

Suriname

Telesur gaat samenwerking aan met Webhelp

Geplaatst

op

door

Callcenter Telenamic heeft nu plaats gemaakt voor Webhelp. De twee bedrijven zijn in februari een samenwerking aangegaan.  Webhelp is meer dan een callcenter. Het bedrijf is marktleider op het gebied van Business Process Outsourcing (BPO) and Customer Experience. Webhelp is in staat om bepaalde actviteiten van bedrijven die met klanten te maken hebben, volledig over te nemen. De andere specialiteit is dat de klanten de beste ervaring genieten bij het contact met dit bedrijf. 

De directeuren Mike Antonius van Telesur en Frank Meijer van Webhelp hebben op een persconferentie meer bekendheid gegeven aan de joint venture. Volgens de Telesur-topman gaat het om een 50/50 partnerschap. Anders dan bij Telenamic, een samentrekking van Telesur en Unamic, is hier geen sprake van een namencombinatie. “Webhelp is al een merk, een naam die internationaal al gevestigd is,” zegt Antonius.

De samenwerking met Unamic is twee jaar geleden geëindigd. Echter is daar geen ruchtbaarheid aan gegeven, onder andere om de rust te bewaren. Telesur heeft met verschillende partners gewerkt om de dienst in stand te houden. Webhelp is wel eerder actief in Suriname geweest en was partner bij het klantencontact centrum van Kersten. Toen was Webhelp nog niet zo groot, het was zelfs kleiner dan Telenamic. Al de werknemers van Telenamic, meer dan 400 personen, zijn nu in dienst van Webhelp. 

Webhelp is in 2000 opgericht en was enkel bedoeld om telefonisch klantenservice te bieden. Nu is het een gerenommeerd bedrijf dat aan de hand van data en andere technologieën ‘customer experience’ steeds verder ontwikkelt. Het zit in verschillende branches, van reisbureaus tot de gezondheidszorg. Webhelp heeft 50.000 personen in dienst, heeft 160 locaties in meer dan 20 landen, zit in 35 sectoren en verzorgt de dienst in 30 talen.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen