maandag 6 februari 2023
26.1 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
0
(0)

Sessie detecteren mensenhandel voor buurtmanagers

lees ook ...

KPS houdt aanbesteding voor standaarduitrusting rekruten

Het Korps Politie Suriname heeft vandaag 31 januari bekend gemaakt dat er een aanbesteding gehouden zal worden voor de levering van de Persoonlijke Standaarduitrusting (PSU) ten behoeve van de rekrute...

De nieuwe buurtmanagers van de verschillende regio’s hebben onlangs een sessie bijgewoond over het detecteren van slachtoffers van mensenhandel en het ontmantelen van criminele organisaties. Deze sessie is verzorgd door de leiding van de afdeling Trafficking in Persons (TIP).

Het doel van deze sessie was meer gericht op het versterken van de samenwerking tussen TIP en de buurtmanagers van de verschillende regio’s en districten. Vanwege hun verantwoordelijkheid als Buurtmanager kunnen zij in aanraking komen met mensenhandel gerelateerde situaties, waarbij de afdeling TIP moet worden ingeschakeld.

Na de inleiding werden de buurtmanagers in de gelegenheid gesteld vragen te stellen en suggesties te doen vanuit hun ervaring op het veld. De interactie was hoog te noemen. Aan het eind van deze sessie kregen de buurtmanagers een brochure mee inhoudende procedure en richtlijnen mensenhandel. Verder zijn er afspraken gemaakt over de samenwerking.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSessie detecteren mensenhandel voor buurtmanagers