dinsdag 25 juni 2024
24.6 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
5
(1)

Serena Muntslag-Essed stopt met de politiek

lees ook ...

Surinaamse cabaretier Luciën Vriese overleden op 68-jarige l...

Luciën Vriese, een geliefde figuur in de Surinaamse cabaretwereld en bekend van de populaire cabaretgroep ‘1 en 1 is 3’, is op donderdag op 68-jarige leeftijd overleden. Het verdrietige nieu...

Advocaat Serena Muntslag-Essed stopt met de politiek. Zij heeft dit in een persbericht meegedeeld. Na enige tijd samen met Alternatief 2020 (A20) te hebben gestreden in de politieke arena, heeft het mij gewijzigde inzichten verschaft over de verschillende manieren waarop ik mijn bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van Suriname. Vooralsnog kom ik tot de slotsom dat ik in deze fase van mijn leven zulks het effectiefst kan doen buiten de politiek.

Op basis hiervan heb ik besloten om mijn functie als ondervoorzitter neer te leggen en daaraan gekoppeld mijn lidmaatschap bij A20 op te zeggen. Vanwege de overtuiging dat Suriname op een andere wijze tot ontwikkeling moet worden gebracht, is de ideologie van de politieke partij Alternatief 2020 (A20) tot stand gekomen en ervaar ik het als een voorrecht dat ik tot dusver heb mogen bijdragen aan de partij.

De opzegging van mijn lidmaatschap bij A20 heeft dus niets te maken met een bod of belofte van een andere politieke partij. Mijn bijdrage aan de opbouw van Suriname zal ik blijven geven op basis van mijn deskundigheid, op een neutrale manier, zonder politieke kleur.

“Ik heb op een bijzonder prettige en leerrijke wijze met de leden van A20 mogen strijden tegen onrecht en dank ik hen allen voor de speciale samenwerking en de band die wij hebben kunnen opbouwen. Daar ik ervan overtuigd ben dat alle leden van A20 de juiste intenties hebben om Suriname op te bouwen, wens ik de partij succes toe bij haar streven om die doelen te bereiken,” zegt Muntslag-Essed.

In haar bericht bedankt zij de totale samenleving voor de ondersteuning die zij heeft mogen ervaren gedurende haar lidmaatschap bij A20 en hoopt op hun ondersteuning te mogen blijven rekenen wanneer zij op een andere manier haar krachten geeft aan Suriname. “De ondersteuning heeft mij steeds bemoedigd en gesterkt. Hartgrondige dank hiervoor,” schrijft zij.

Tot slot mag de gemeenschap ervan verzekerd zijn dat ik op maatschappelijk gebied één doel voor ogen heb en dat is; bijdragen aan de groei van Suriname. Om deze reden zal ik op een onbevreesde wijze mijn bijdrage door blijven leveren om ons mooi land tot ontwikkeling te brengen,” aldus Muntslag-Essed die uit de actieve politiek is gestapt.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSerena Muntslag-Essed stopt met de politiek