woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

SEOGS 2024 belooft grootser event te worden in Suriname’s energieagenda

lees ook ...

Elektronische apparatuur voor Wegenautoriteit

 ICT-apparatuur, waaronder laptops, monitors (dock-in stations) met   elektrische attributen en een televisiescherm voor Zoommeetings, trainingen en presentaties zijn overgedragen aan de Wegenautorite...

De Suriname Energy, Oil & Gas Summit (SEOGS), hét leidende energie- en offshore-evenement in Suriname en het grootste in zijn soort in het Caribisch gebied, heeft zowel regionaal als internationaal aanzien verworven. De editie van 2023 werd met veel enthousiasme ontvangen en officieel geopend door de president van Suriname, Chandrikapersad Santokhi.

De positieve reacties stroomden binnen van sprekers, sponsoren, exposanten, afgevaardigden en bezoekers, waardoor SEOGS zich onmiskenbaar op de kaart heeft gezet voor iedereen in de energiebranche. Tegelijkertijd bevestigde het evenement Suriname’s groeiende reputatie als nieuw olie- en gasland.

Vorig jaar verwelkomde SEOGS 150 exposanten, wat een jaarlijkse groei van 25% laat zien, 800 afgevaardigden (een toename van 33%), en 7000 vakbezoekers (een stijging van 40%). Met de nabije toekomstige ontwikkelingen, de toewijzing van nieuwe Production Sharing Contracts (PSC’s) vanuit de Demerara Bid Round van 2023, lopende verkennende en evaluatieboorcampagnes, en een nieuwe ondiepe offshore licentieronde, blijft het Guyana-Suriname bekken een van de meest opwindende olie- en gasprojecten wereldwijd.

De verwachtingen voor SEOGS 2024 zijn hooggespannen, met de belofte van een nog groter en beter evenement. Dit jaar zal de SEOGS plaatsvinden van 4 tot en met 7 juni, met als locatie het Royal Torarica.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSEOGS 2024 belooft grootser event te worden in Suriname's energieagenda