zondag 7 augustus 2022
33 C
Paramaribo
22.3 C
Amsterdam
5
(1)

Seniorenburgers Saramacca ontvangen rolstoelen met kerst

lees ook ...

President Santokhi beslist: “gronduitgifte Sabaku-project ze...

President Chandrikapersad Santokhi heeft maandag het presidentieel besluit getekend dat alle gronduitgiften van het Sabaku-project voor zes maanden zijn opgeschort. Dit zei het staatshoofd tijdens een...

In verband met kerst hebben twee seniorenburgers uit Saramacca een rolstoel gekregen. Dit is het resultaat geweest van een gezamenlijke kerstactie van de vrouwenorganisaties van Kampong Baroe en Jarikaba en omgeving. Bij deze plechtigheid was ook de districtscommissaris (dc) van Saramacca Sherin Bansi-Durga aanwezig. “De vrouwenorganisaties hebben de kerstwensen, die wij gewoonlijk in woorden uitspreken in daden omgezet,” zei de burgermoeder.

Deze twee seniorenburgers zullen met de rolstoelen een zekere mate van verlichting voelen met kerst en minder afhankelijk zijn van anderen. De twee bedlegerige seniorenburgers welke in aanmerking zijn gekomen voor een van de rolstoelen zijn Edmund Biswane en Ramsewak Chitan.

Deze seniorenburgers en familie hebben hun bijzondere dank uitgebracht aan de vrouwenorganisaties en de dc. Zij hebben kenbaar gemaakt dat zij ook incontinentiemateriaal en medicamenten nodig hebben. De vertegenwoordigers van de vrouwenorganisaties gaven op hun beurt aan om opzoek te gaan naar donatie van de aangehaalde behoeftes.

De vrouwenorganisaties danken hierbij de Stichting Charisma Suriname die dit mogelijk heeft gemaakt. Behoeftigen in andere ressorten zullen spoedig worden aangedaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSeniorenburgers Saramacca ontvangen rolstoelen met kerst