maandag 4 maart 2024
29 C
Paramaribo
11.4 C
Amsterdam
0
(0)

Schouderklopje voor politieambtenaren Regio Paramaribo

lees ook ...

Veiligheid bovenaan agenda: Vp Brunswijk steunt inspanningen...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk heeft zijn steun uitgesproken voor elke inspanning die kan bijdragen aan een veiliger Suriname. Dit benadrukte hij tijdens een ontmoeting met Ben Swagerman, een des...

Als blijk van waardering zijn 19 medewerkers van Regio Paramaribo gedecoreerd en mochten zij een certificaat in ontvangst nemen. De medewerkers hebben een schouderklopje gekregen voor hun getoonde inzet en dienstijver van de Directeur Operatie (DOKPS), de Commissaris van politie, Bryan Isaacs en de Regio Commandant Paramaribo, de Commissaris van politie Orlando Jacott.

Middels deze weg wordt eveneens de intrinsieke motivatie onder de medewerkers gestimuleerd. Commissaris Jacott heeft benadrukt dat ondanks alle beperkte middelen en personeel, de medewerkers hebben getracht de werkzaamheden te verrichten, waarvoor de functionaris zijn persoonlijke dank heeft uitgebracht.

Commissaris Izaacs heeft zich verontschuldigd, indien hij ooit krenkend is overgekomen op het werkgebied. Verder heeft hij aangegeven dat iedere politie man met een bepaald doel zijn huis verlaat, maar dat er twee momenten kunnen zijn gedurende de werkzaamheden met name ‘softbal’ of ‘hardbal’.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSchouderklopje voor politieambtenaren Regio Paramaribo