zondag 26 maart 2023
27.2 C
Paramaribo
7.4 C
Amsterdam
0
(0)

Schoonmaak vissers aanmeerlocatie en irrigatieleidingen Nickerie gestart

lees ook ...

VES Ramautarsing oneens met president over voorgehouden verl...

In een gesprek met Suriname Herald liet Winston Ramautarsing zijn verontwaardiging merken ten aanzien van de belofte van de president dat de koers en benzineprijzen, dit jaar nog  zullen dalen na de g...

In het district Nickerie is een aanvang gemaakt met het schoonmaken van de bekende vissers aanmeerlocatie te Zeedijk. Diverse diensten waaronder het Commissariaat, Openbaar Groen en het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) zijn vroeg in de ochtend van start gegaan met de werkzaamheden.

Districtscommissaris Senrita Gobardhan heeft zich in aanwezigheid van het Visserscollectief en vertegenwoordigers van diverse diensten ter plaatse georiënteerd. Alle oude wrakken van koelkasten en vriezers zullen samen met het overige afval worden opgeruimd.

De schoonmaakwerkzaamheden. Foto: BIC Nickerie

De Bestuursdienst, de afdeling MGD van het Commissariaat en Openbaar Groen zullen de schoonmaak acties uitvoeren. Na deze actie zullen de vissers zelf ervoor moeten zorgen dat de omgeving schoon blijft.

Schoonmaakwerkzaamheden irrigatieleidingen. Foto: BIC Nickerie

Intussen worden ook de irrigatieleidingen Longmay en Paradise opgeschoond. De werkzaamheden worden door medewerkers van de ministeries van Regionale Ontwikkeling en Sportzaken (ROS) en Openbare Werken (OW) uitgevoerd. Hierbij wordt er gebruikgemaakt van een graafmachine van OW in Nickerie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSchoonmaak vissers aanmeerlocatie en irrigatieleidingen Nickerie gestart