maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Schoolkinderen bezoeken LVV Houttuin voor rondleiding

lees ook ...

Brunswijk belooft steun aan Kindertehuis Efran na oproep om ...

Het Kindertehuis Efran verkeert in een urgente situatie waarbij directe hulp nodig is, voornamelijk op het gebied van levensmiddelen en schoonmaakgerei. Derrick Vanier en Marianne Cornet, die zich inz...

Kinderen van de Pandiet R. Sheoratan school brachten gisteren en vandaag een bezoek aan het ressortkantoor te Wanica-B van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) voor een rondleiding.

De voorlichters ontvingen in totaal 256 kinderen en deden op een kindvriendelijke manier uit de doeken, wat de werkzaamheden zijn op het LVV-ressortkantoor. De kinderen van leerjaar 5 en hoger mochten zelf koolzaden uitzaaien in de zaaibakken onder begeleiding van de voorlichters van LVV. Verder hebben de kinderen ook een rondleiding gehad op de kwekerij van diverse activiteiten zoals oculeren van diverse citrus plantjes.

De kinderen vonden hun educatieve Landbouw dag spannend. Het ressortkantoor krijgt nog kinderen van andere scholen op bezoek en ook andere LVV-locaties zullen in de komende tijd bezoek ontvangen van schoolkinderen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSchoolkinderen bezoeken LVV Houttuin voor rondleiding