donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
13.5 C
Amsterdam
0
(0)

Schoolkinderen bezoeken LVV Houttuin voor rondleiding

lees ook ...

The FMF Foundation and President share a vision of strong fa...

The Father and Mother Figure Foundation (FMF) made a presentation to President Santokhi. The group, led by Henk Redmond, is committed to a future in which intergenerational relationships play a crucia...

Kinderen van de Pandiet R. Sheoratan school brachten gisteren en vandaag een bezoek aan het ressortkantoor te Wanica-B van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) voor een rondleiding.

De voorlichters ontvingen in totaal 256 kinderen en deden op een kindvriendelijke manier uit de doeken, wat de werkzaamheden zijn op het LVV-ressortkantoor. De kinderen van leerjaar 5 en hoger mochten zelf koolzaden uitzaaien in de zaaibakken onder begeleiding van de voorlichters van LVV. Verder hebben de kinderen ook een rondleiding gehad op de kwekerij van diverse activiteiten zoals oculeren van diverse citrus plantjes.

De kinderen vonden hun educatieve Landbouw dag spannend. Het ressortkantoor krijgt nog kinderen van andere scholen op bezoek en ook andere LVV-locaties zullen in de komende tijd bezoek ontvangen van schoolkinderen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSchoolkinderen bezoeken LVV Houttuin voor rondleiding