vrijdag 9 december 2022
30.2 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

Schoolhoofden binnenland krijgen donatietablets

lees ook ...

ZON thuiszorg in Marowijne dreigt te sluiten

Bejaardenverzorgsters van Zon Thuiszorg Marowijne, hebben het werk uit ontevredenheid neergelegd. Het is al geruime tijd zo, dat er onregelmatigheden plaatsvinden binnen het tehuis ten aanzien van de ...

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur geeft aan  drukdoende te zijn het niveau van het onderwijs in het binnenland te verbeteren. Het ministerie begint alvast met het versterken van het contact met de schoolleiders van het gebied. De eerste stap hiertoe is gezet met het verstrekken van tablets aan de schoolhoofden.

De tablets zijn afkomstig uit een donatie aan het kabinet van first lady Melissa Santokhi-Seenacherry. Waarnemend directeur Algemeen Vormend Onderwijs, Yuro Dipotaroeno, deelde de schoolleiders mee dat met deze tablets het ministerie vaker en directer in contact met hen zal treden. Na de verstrekking kregen de directeuren ook een training hoe met het apparaat om te gaan.

Als er met de tablets meer contact zal zijn tussen schoolleiders en het ministerie, betekent het, dat er ook internetaansluiting zal zijn ter plaatse. Het is goed te weten dat er alvast enkele van de tablets gedoneerd aan de First Lady ten behoeve van het de kinderen in het binnenland, hun bestemming hebben bereikt. Er was hierover in de samenleving veel beroering. Hopelijk bereikt de rest van de donatie hun eindbestemming gauw.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSchoolhoofden binnenland krijgen donatietablets