dinsdag 9 augustus 2022
27.8 C
Paramaribo
15.6 C
Amsterdam
0
(0)

Schoolhoofden binnenland krijgen donatietablets

lees ook ...

Bijltjesdag: geen dubbele fucties – Gronddeals Sabaku ...

- bijltjesdag voor iedereen met meerdere functies - Gronddeals Sabaku project teruggedraaid - Volksprotest tegen bewind van Santokhi dooft langzaam uit. https://youtu.be/jaSVGOgLuG8

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur geeft aan  drukdoende te zijn het niveau van het onderwijs in het binnenland te verbeteren. Het ministerie begint alvast met het versterken van het contact met de schoolleiders van het gebied. De eerste stap hiertoe is gezet met het verstrekken van tablets aan de schoolhoofden.

De tablets zijn afkomstig uit een donatie aan het kabinet van first lady Melissa Santokhi-Seenacherry. Waarnemend directeur Algemeen Vormend Onderwijs, Yuro Dipotaroeno, deelde de schoolleiders mee dat met deze tablets het ministerie vaker en directer in contact met hen zal treden. Na de verstrekking kregen de directeuren ook een training hoe met het apparaat om te gaan.

Als er met de tablets meer contact zal zijn tussen schoolleiders en het ministerie, betekent het, dat er ook internetaansluiting zal zijn ter plaatse. Het is goed te weten dat er alvast enkele van de tablets gedoneerd aan de First Lady ten behoeve van het de kinderen in het binnenland, hun bestemming hebben bereikt. Er was hierover in de samenleving veel beroering. Hopelijk bereikt de rest van de donatie hun eindbestemming gauw.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSchoolhoofden binnenland krijgen donatietablets