woensdag 17 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
5
(1)

Scholieren op Surinaamse school mogelijk in trance na chaotische situatie

lees ook ...

Suriname bereidt zich voor op invoering mondiale minimumbela...

Suriname zet stappen in de richting van de invoering van de mondiale minimumbelasting op winsten van grote multinationale ondernemingen. In dit kader organiseerden de Belastingdienst Surinam...

Op donderdag 23 maart zijn politieambtenaren van het station Flora naar de Koenderschool in Suriname gestuurd na een melding dat scholieren in trance waren geraakt. Bij aankomst troffen de wetsdienaren echter geen chaotische situatie aan. Volgens de schooldirecteur ontstond er in een leslokaal aan de achterzijde van het terrein een chaotische situatie nadat er vermoedelijk met pepperspray was gespoten, waarna alle leerlingen naar buiten renden.

Bij onderzoek door de politie werd er geen pepperspray geur waargenomen en werden er geen leerlingen in trance aangetroffen. Bij een ingestelde tassencontrole werd er alleen materiaal voor het maken van een katapult in een van de schooltassen aangetroffen en in beslag genomen. Er werd dus geen verboden substantie aangetroffen.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd op de Koenderschool en waar de melding over tranceverschijnselen vandaan kwam.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameScholieren op Surinaamse school mogelijk in trance na chaotische situatie