zondag 4 juni 2023
26 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
5
(1)

Scholieren op Surinaamse school mogelijk in trance na chaotische situatie

lees ook ...

Nieuw filiaal Coffee Box aan de Wilhelminatraat

Coffeebox opent vanmiddag een filiaal in Paramaribo-Noord aan de Wilhelminastraat 64-68. Het maakt deel uit van een vijftal winkel units en 10 luxe appartementen in het moderne pand van North Side Sho...

Op donderdag 23 maart zijn politieambtenaren van het station Flora naar de Koenderschool in Suriname gestuurd na een melding dat scholieren in trance waren geraakt. Bij aankomst troffen de wetsdienaren echter geen chaotische situatie aan. Volgens de schooldirecteur ontstond er in een leslokaal aan de achterzijde van het terrein een chaotische situatie nadat er vermoedelijk met pepperspray was gespoten, waarna alle leerlingen naar buiten renden.

Bij onderzoek door de politie werd er geen pepperspray geur waargenomen en werden er geen leerlingen in trance aangetroffen. Bij een ingestelde tassencontrole werd er alleen materiaal voor het maken van een katapult in een van de schooltassen aangetroffen en in beslag genomen. Er werd dus geen verboden substantie aangetroffen.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd op de Koenderschool en waar de melding over tranceverschijnselen vandaan kwam.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameScholieren op Surinaamse school mogelijk in trance na chaotische situatie