zondag 2 april 2023
22.8 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

Scholen sluiten om 12.00 uur door hitte

lees ook ...

For the health industry, the development of radiological car...

The growth of radiological care in the nation is essential for the health sector, according to the Surinamese Ministry of Health. Radiologists Ryan Ramtahalsing and Iswardath Thakoer, the director of ...

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) heeft het besluit genomen om de lestijden van de basisscholen  aan te passen tot eind oktober. De hoge temperaturen in de middaguren hebben geleid tot deze maatregel, die is ingegaan op 12 oktober en eindigt op 31 oktober.

Het Ministerie heeft kortgeleden meegedeeld, dat er overeenstemming met het Outbreak Management Team is bereikt, om het nieuwe schooljaar voor alle scholen van het voortgezet onderwijs (vo) te doen starten op 25 oktober, volgens de geldende lestijden. Dit geld ook voor leerjaar 9.

Leerkrachten/leraren en leerlingen/studenten van de vo-scholen zijn opgeroepen om zich op 25 oktober aan te melden op hun school volgens de bekende setting. De schoolleiders zijn belast met het samenstellen van de roosters voor de verschillende groepen. Ouders en leerlingen zullen ook geinformeerd worden hierover. Het MinOWC roept ook op om altijd de covid-19-veiligheidsregels in acht te nemen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameScholen sluiten om 12.00 uur door hitte