zondag 14 april 2024
25.4 C
Paramaribo
11.3 C
Amsterdam
0
(0)

Scholen op vrijdag gesloten

lees ook ...

Suriname zet belangrijke stap naar modern wegbeheer met over...

De Wegenautoriteit van Suriname heeft recent een belangrijke stap gezet richting verbeterd wegbeheer met de ceremoniële overdracht van essentiële ICT-apparatuur voor het Road Asset Management System (...

Het ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur heeft op zijn website bekend gemaakt dat alle basis, voj en vos scholen vrijdag gesloten zijn. Men hoopt  op een gepaste manier om te gaan met de ontstane wateroverlast. Scholen in het binnenland die ondergelopen zijn, blijven tot nader order gesloten.

 De president  heeft gisteren een vertegenwoordiging van leerkrachten ontvangen. Hiervoor was een overlegmoment nodig op het Kabinet van de president tussen een cluster van ministers en een afvaardiging van de  leerkrachten ‘Wi Sa Strey’. Het Onderhandelingsorgaan van de Overheid en onderwijsdirecteur Natasia Bennanon waren ook aanwezig.

Leerkrachten verbonden aan ondergelopen scholen in het binnenland worden wel in de gelegenheid gesteld, om af te reizen, zodat zij hun inboedel veilig kunnen stellen. De overige leerkrachten worden normaal naar hun standplaats vervoerd zodat het onderwijsproces op dinsdag 2 mei kan aanvangen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameScholen op vrijdag gesloten