vrijdag 19 april 2024
30 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

Scholen op vrijdag gesloten

lees ook ...

BLTO intensiveert acties vanwege uitblijvende betalingen

De Bond van Leraren bij het Technisch Onderwijs (BLTO) heeft aangekondigd dat ze hun acties vanaf vandaag zullen intensiveren. De leden van de bond zullen hun werkplek vandaag niet betreden. Dit komt ...

Het ministerie van Onderwijs Wetenschap en Cultuur heeft op zijn website bekend gemaakt dat alle basis, voj en vos scholen vrijdag gesloten zijn. Men hoopt  op een gepaste manier om te gaan met de ontstane wateroverlast. Scholen in het binnenland die ondergelopen zijn, blijven tot nader order gesloten.

 De president  heeft gisteren een vertegenwoordiging van leerkrachten ontvangen. Hiervoor was een overlegmoment nodig op het Kabinet van de president tussen een cluster van ministers en een afvaardiging van de  leerkrachten ‘Wi Sa Strey’. Het Onderhandelingsorgaan van de Overheid en onderwijsdirecteur Natasia Bennanon waren ook aanwezig.

Leerkrachten verbonden aan ondergelopen scholen in het binnenland worden wel in de gelegenheid gesteld, om af te reizen, zodat zij hun inboedel veilig kunnen stellen. De overige leerkrachten worden normaal naar hun standplaats vervoerd zodat het onderwijsproces op dinsdag 2 mei kan aanvangen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameScholen op vrijdag gesloten