donderdag 25 april 2024
28 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
0
(0)

Scholen hebben toch eerder deuren gesloten vandaag

lees ook ...

Taalunie versterkt rol in ontwikkeling van Nederlands met &#...

Het 100e Comité van Ministers, gehouden op 22 april in Antwerpen, markeerde een mijlpaal met een feestelijke academische zitting getiteld 'Een mooie toekomst voor het Nederlands'. De bijeenkomst resul...

In Paramaribo-Noord heeft een openbare school eerder de deuren gesloten. De klassen drie tot en met zes bleven tot 10.00u op school terwijl leerlingen van de lagere klassen direct mochten terugkeren naar huis. Ouders zijn vandaag verrast, omdat er eerder geen bekendmaking werd gedaan door de school, terwijl het ministerie garandeerde dat scholen normaal open  zouden zijn vandaag.

De school zegt geen mededeling gedaan te hebben naar de ouders, omdat ze zelf niet wisten wat de situatie vandaag zou zijn. Enkele ouders kozen er voor om hun kinderen niet op school te laten voor slechts twee uren onderwijs. Ze waren teleurgesteld dat hierover niet eerder mededeling is gedaan door de school. Het was een plotselinge beslissing van de schoolleider.

Volgens Suriname Herald had een school wel eerder gemeld, dat er vandaag eventueel geen school zou zijn. De schoolbus keerde terug naar huis met de kinderen, terwijl de school tot 10.00u open bleef.

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur en de scholen hadden dus niet dezelfde mededelingen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameScholen hebben toch eerder deuren gesloten vandaag