zondag 14 augustus 2022
31.6 C
Paramaribo
30.8 C
Amsterdam
2
(1)

Scholen en overheidskantoren langer dicht

lees ook ...

Voldoende infuus en medicijnen voor personen met Rotavirus

Rakesh Gajadhar Sukul, directeur Volksgezondheid, zegt dat met de verruiming van de openingstijden van de poliklinieken van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) de druk op de Spoedeisende Hulp (SEH) v...

De minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, heeft vandaag op de Covid-19-persconferentie aangekondigd dat scholen nog twee weken gesloten blijven. Op 6 januari zouden de schooldeuren weer opengaan na de Kerstvakantie. De maatregel geldt voor alle scholen en opleidingen die vallen onder het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur.

Alle overheidskantoren zullen in de periode van 3 tot en met 16 januari 2021 worden gesloten. Dit besluit zal tussentijds worden geëvalueerd. De essentiële diensten bij de overheid blijven onder aangepaste condities open.

Het uitgaansverbod is ingesteld van 19:00 uur tot 05:00 uur. In de periode van 3 tot en met 16 januari zijn verder voor het publiek toegankelijke commerciële lokaliteiten of ruimten, gesloten. Het gaat om restaurants en andere commerciële gelegenheden voor het bereiden en leveren van eten, met uitzondering van afhaal of bezorging; afhalen blijft mogelijk tot 7 uur ‘s avonds en levering tot 10 uur ‘s avonds.

Verder zijn gesloten nachtclubs, dancings, discotheken en dergelijke; bordelen; bars; recreatie-oorden; casino’s; gok- en vermakelijkheidsgelegenheden; kansspelkantoren; sportscholen, yoga- en dansscholen, aerobics, zumba, sport- en fitnesscentra of –gelegenheden; contactberoepen, waaronder kappers, kapsalons en barbershops met uitzondering van medische beroepen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameScholen en overheidskantoren langer dicht