dinsdag 21 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
5
(1)

Schokkende mishandelingszaak: politie grijpt In na video van kindermishandeling

lees ook ...

OBS kijkt uit naar 17 mei na afspraken van januari

De Organisatie van Bus- en Boothouders Suriname (OBS), verantwoordelijk voor het schoolvervoer, reageert sterk op de uitspraken van Onderwijsminister Henry Ori. Tijdens een persconferentie heeft de or...

De politie van Santodorp kreeg alarmerende informatie over het systematische misbruik van een minderjarig kind door een echtpaar in een woning aan de Poeraiweg.

Een schokkende video, die aan de politie werd overhandigd, legde de mishandeling vast. Op de beelden was te zien hoe een vrouw het kind herhaaldelijk sloeg, waardoor het kind op de grond viel. Bovendien toonde de video een diepe wond aan het linker bovenbeen van het kind.

Na het analyseren van de ontvangen informatie, werd de 22-jarige Lowinsa F. aangehouden op het genoemde adres in Ephraimszegen. Zij is de vrouw die op de video te zien is terwijl zij het kind slaat.

Het kind, Devrissa F., slechts 2 jaar oud, werd ook op het adres aangetroffen en werd geïdentificeerd als het slachtoffer in de video. Het vertoonde meerdere verwondingen, waaronder een diepe wond aan het linker bovenbeen, blaren en littekens van brandwonden verspreid over het hele lichaam.

Tijdens het verhoor verklaarde de moeder dat ze haar dochter uit woede had geslagen omdat ze niet zindelijk is en overal in huis haar behoefte doet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSchokkende mishandelingszaak: politie grijpt In na video van kindermishandeling