woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
5
(1)

Schietpartij in kerk Houston: vrouw doodgeschoten

lees ook ...

Surinaamse regering belooft meer steun aan ouderen na senior...

Tijdens een hartverwarmende seniorendag in het Family Baldew Events Center aan de Frederikshoopweg werden ruim 300 senioren extra in het zonnetje gezet. Met lof en dankbaarheid sprak het staatshoofd z...

Een vrouw opende het vuur met een geweer in een kerk in de Amerikaanse stad Houston en werd vervolgens doodgeschoten door twee agenten die op dat moment buiten dienst waren. Een kind en een 57-jarige man raakten zwaargewond bij het incident in de Lakewood Church, een megakerk van de bekende televisiepredikant Joel Osteen.

Volgens de politie, die nog geen motief heeft vastgesteld, was de vrouw tussen de 30 en 35 jaar oud en drong ze de kerk in Texas binnen met een geweer en een rugzak, waarbij ze beweerde een bom bij zich te hebben. Echter, er werden geen explosieven gevonden in haar tas of auto.

Voordat ze slachtoffers kon maken, werd ze neergeschoten door de twee agenten. Op dat moment waren er voorbereidingen gaande voor een van de Spaanstalige diensten van de dag in de kerk. De relatie tussen de vrouw en het zwaargewonde kind, dat naar het ziekenhuis werd gebracht, is onduidelijk. De politie schat dat het kind tussen de vier en vijf jaar oud is. De 57-jarige man, die in zijn been werd geschoten, wordt niet verdacht van betrokkenheid bij het incident.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSchietpartij in kerk Houston: vrouw doodgeschoten