zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

Schietincident voor hotel aan de Waterkant

lees ook ...

Hofpresident benadrukt verantwoordelijkheden van nieuwe advo...

Het Hof van Justitie heeft vrijdag vijf nieuwe advocaten beëdigd in een plechtige ceremonie gehouden in de zittingszaal van het Gerechtsgebouw aan het Onafhankelijkheidsplein. De raadslieden Irma Dori...

Afgelopen nacht vond er een schietincident plaats op straat voor een hotel aan de Waterkant in Suriname, waarbij naar verluidt één persoon gewond raakte.

Opmerkelijk genoeg heeft de Surinaamse politie geen van de betrokkenen ter plaatse aangetroffen.

Op beveiligingscamera’s is vastgelegd hoe twee mannen voor het hotel op straat stonden te praten toen er plotseling op hen werd geschoten. Enkele ogenblikken daarvoor was een zwart gelakt voertuig gestopt bij de drive-thru van KFC. De schutter stapte uit dit voertuig en liep richting het hotel, waar hij het vuur op de mannen opende.

Eén van de twee mannen haalde meteen een vuurwapen tevoorschijn en schoot terug (zie foto). Er ontstond een vuurgevecht tussen beide partijen. Kort daarna vertrokken ze in hun voertuigen in een onbekende richting.

De politie werd gealarmeerd en arriveerde ter plaatse om een onderzoek in te stellen. Er werden enkele kogelhulzen gevonden en in beslag genomen. Een voertuig dat langs de weg geparkeerd stond, vertoonde kogelschade.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSchietincident voor hotel aan de Waterkant