zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Schietincident op feestje: militair raakt jongeman in buikstreek

lees ook ...

Tieners beroofd door gewapende mannen

Gisteravond zijn J.A. (16) en A.P., die vandaag 15 jaar is geworden, beroofd in het inheemse dorp Powakka. Vier gewapende mannen hebben de tieners beroofd van onder andere een buiktasje met geld, een ...

Op een feestje in Winti Wai heeft een militair, G.L. (36), zondag geschoten op N.K. (18), waarbij hij hem in de buikstreek raakte. De aanleiding was dat de man op zoek was naar zijn dochter en haar zag in gezelschap van een groep jongens.

Volgens het onderzoek van de politie Latour ontstond er een woordenwisseling tussen de militair en de groep jongens, waarbij er sprake was van duwen van beide kanten. Hierop trok de militair zijn dienstwapen en richtte het op de jongens, waarbij N.K. geraakt werd in zijn buikstreek, zoals gemeld door de politie Public Relations.

Het slachtoffer werd bewusteloos per ambulance naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht. De schutter is door de politie van Latour overgebracht naar het bureau en vervolgens overgedragen aan de Militaire Politie, die verantwoordelijk is voor het verdere onderzoek in deze zaak.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSchietincident op feestje: militair raakt jongeman in buikstreek