zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
1
(1)

SBB dient verzoek in bij SBB om een AUTORITEIT te worden

lees ook ...

Vertegenwoordigers van 53 Surinaamse inheemse dorpen bijeen ...

Op 7 augustus zullen de inheemse organisaties Mulokot, Inheems Kollectief Suriname (IKSUR), en de Vereniging van Inheemse Dorpshoofden in Suriname (VIDS) een Nationaal Inheems Congres houden in het La...

De voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA) Marinus Bee MSc LL.B, heeft tijdens zijn felicitatieboodschap bij het 25 jarig bestaan van de Stichting Bosbeheer en Bostoezicht (SBB) aangegeven, dat de DNA uitkijkt naar wetgeving om SBB tot een autoriteit te verheffen.

Het verzoek hiertoe deed Dino Souprayen, voorzitter van de Bond Personeel bij SBB  op 22 augustus 2023 tijdens de viering van het 25- jarig bestaan van de SBB in Roeli’s Event Venue. “Als Nationale Assemblée kijken we uit naar de wet om te behandelen. De organisatie heeft nooit een petitie ingediend bij de DNA, dus stel ik dat het zo goed gaat met de organisatie dat zij op eigen benen kunnen staan,” aldus Souprayen.

Voorzitter Bee vroeg de aanwezigen, waaronder directie, staf en personeel, of ze gereed zijn voor de komende 25 jaren, die zeer uitdagend zullen zijn. “Suriname als een van de groenste landen in de wereld zal veel uitdagingen tegemoet gaan. En u zal er deel van uitmaken. We moeten gaan verdienen met onze bossen. De economie moet ervan groeien en als er valuta binnen komt, moet het personeel er ook voordeel uit halen.” Aan het eind van zijn toespraak feliciteerde de voorzitter de totale SBB familie en wenste hen verder succes toe.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSBB dient verzoek in bij SBB om een AUTORITEIT te worden