zondag 14 april 2024
29 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
0
(0)

SAO zet trouwe jubilarissen in het zonnetje voor hun inzet en bijdrage

lees ook ...

Hofpresident benadrukt verantwoordelijkheden van nieuwe advo...

Het Hof van Justitie heeft vrijdag vijf nieuwe advocaten beëdigd in een plechtige ceremonie gehouden in de zittingszaal van het Gerechtsgebouw aan het Onafhankelijkheidsplein. De raadslieden Irma Dori...

De Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling (SAO) heeft acht jubilarissen geëerd voor hun jarenlange trouwe dienst aan de organisatie. De jubilarissen variëren van 10 tot 30 dienstjaren en hebben als blijk van waardering en dankbaarheid een welverdiende gratificatie ontvangen en zijn toegesproken door zowel de directie als Raad van bestuur van de SAO.

Tijdens de bijeenkomst wees de voorzitter van het bestuur, Naomi Esajas-Friperson, op de belangrijke bijdrage van het personeel aan de taakstelling van de SAO. De directeur van de SAO, Joyce Lapar, benadrukte in haar toespraak dat de inzet van het personeel de motor is achter alle goede resultaten die de stichting tot dusver heeft bereikt. De overige sprekers van de directie en van de vakbond brachten elk hun hartgrondige dank uit aan de jubilarissen voor hun persoonlijke bijdrage aan de SAO.

De acht jubilarissen die zijn gehuldigd zijn: Joyce Haijnes (Hoofd Cursisten Administratie en Begeleiding); Brayen Sweedo, Instructeur Software op de computerafdeling (30 dienstjaren); Else Setropawiro, Hoofd Archief en Documentatie, (25 dienstjaren), Elaine Soemanta, directiesecretaresse (25 dienstjaren); Pamela Waddell, administratieve kracht op VOC 3 (25 dienstjaren); Milton Spier, Instructeur Koeltechniek (20 dienstjaren); Pearl Cruden, hoofd Interne Controle (15 dienstjaren); Chitrawatie Ramsoekh, medewerker afdeling Repro (10 dienstjaren).

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSAO zet trouwe jubilarissen in het zonnetje voor hun inzet en bijdrage