zaterdag 16 januari 2021
25 C
Paramaribo
1.9 C
Amsterdam
4
(1)

SAO ontplooit activiteiten ivm verjaardag

lees ook ...

Onderhandelingen met IMF en andere internationale instituten...

President Chandrikapersad Santokhi zei op maandag 11 januari 2021 in het parlement bij aanvang van de Algemene Politieke Beschouwingen (APB), dat de onderhandelingen op de verschillende trajecten die ...

De Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling (SAO), een werkarm van het Ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J), werd opgericht op 20 MeI 1981. In aanloop naar de verjaardag van SAO in mei volgend jaar worden er een aantal activiteiten ontplooit. De eerste activiteit, was de launch van de stichtingswebsite, daarna was er op 19 november een sportdag gehouden. Op 24 november was er een cook out en een sportdag. De cursisten en docenten vierden onder het genot van lekker eten, sport en muziek het straks 40 jarige bestaan van de Stichting.

De stichting houdt zich voornamelijk bezig met het her -en bij scholen van drop-outs en kleine ondernemers conform de behoeften op de arbeidsmarkt. Om toegelaten te worden tot het opleidingsinstituut moet de leeftijd van minimaal 16 jaar bereikt zijn, waarbij de toelatingseisen per afdeling verschillend zijn. SAO houdt zich ook bezig met het verzorgen van vak trainingen aan werknemers en hobbyisten die meer willen leren over een vak. “Wij hopen dat wij alle activiteiten naar 20 mei 2021 kunnen afwerken, maar dat is afhankelijk van de middelen die ter beschikking zijn en ook de hulp van mijn collega’s”, aldus Shaya Rodjan- Ramharakh, de voorzitter commissie 40 jaar SAO. Ook de ingebruikname van de website heeft de toegang tot inschrijven makkelijker gemaakt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- advertentie --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

-- advertentie --

meer Suriname

Jaarlijkse herdenking Trefossa met hoogwaardigheidsbekleders

De 105e geboortedag van d...

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

B. Chotelall houdt verkoopdag

Suriname registreert 126ste coronadode

Waterkant krijgt nieuw aanzicht

Home Suriname SAO ontplooit activiteiten ivm verjaardag