woensdag 21 april 2021
27.1C
Paramaribo
10.9C
Amsterdam
0
(0)

SAO hervat avondcursussen

lees ook ...

CBB werkt aan verbetering dienstverlening; onderzoek gestart...

Er moet een ‘change’ komen in de bevolkingsadministratie en alles in relatie hiermee. Dit zei de directeur van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB), Anastatia Kanapé-Pokie, donderdag, bij de lan...

De Stichting Arbeidsmobilisatie & Ontwikkeling (SAO) die behoort tot één van de werkarmen van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AW&J), is weer gestart met avondlessen die op woensdag 17 februari zijn hervat onder strikte Covid-19 maatregelen. Anisjah Tamsiran-Saridjan, onderdirecteur vaktrainingen van SAO zegt hierover dat er voorlopig alleen een herstart is van de avondtrainingen vanwege de versoepeling van de Covid-19 maatregelen. Ook de herstart van de dagcursussen ligt in de pijplijn.

Tijdens het betreden van het terrein en het volgen van de lessen zal er streng gelet worden op de naleving van de Covid-19 protocollen, zoals het op hebben van een mond- en neusbedekking en het regelmatig ontsmetten van de handen. Vanwege de aangepaste lockdown tijden worden de lessen gegeven van 17:00 uur – 20:00 uur. Tamsiran-Saridjan deed een beroep op een ieder die interesse heeft in de trainingen van SAO om zich op te geven voor de trainingen die binnenkort van start zullen gaan.

De trainingen die in de avond verzorgd worden, zijn: Basis Electro-huisinstallatie, GAWASA, Basis Koeltechniek, Lassen niveau 1 en 2, Textiele werkvormen, Assistent Constructiewerker, Assistent Graafmachine simulatie, Computer Hardware module 1 en 2. Over al deze opleidingen kan op de website van de SAO: http://www.vaksao.sr.org/ informatie gehaald worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSAO hervat avondcursussen