maandag 15 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
21.8 C
Amsterdam
0
(0)

SAO hervat avondcursussen

lees ook ...

Awareness activiteit onder kinderen voor dieren welzijn

De IDB en IICA hebben het directoraat Veeteelt van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) bijgestaan om op 04 augustus jongstleden awareness activiteiten te ontplooien met betrekking ...

De Stichting Arbeidsmobilisatie & Ontwikkeling (SAO) die behoort tot één van de werkarmen van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AW&J), is weer gestart met avondlessen die op woensdag 17 februari  zijn hervat onder strikte Covid-19 maatregelen. Anisjah Tamsiran-Saridjan, onderdirecteur vaktrainingen van SAO zegt hierover dat er voorlopig alleen een herstart is van de avondtrainingen vanwege de versoepeling van de Covid-19 maatregelen. Ook de herstart van de dagcursussen ligt in de pijplijn.

Tijdens het betreden van het terrein en het volgen van de lessen zal er streng gelet worden op de naleving van de Covid-19 protocollen, zoals het op hebben van een mond- en neusbedekking en het regelmatig ontsmetten van de handen. Vanwege de aangepaste lockdown tijden worden de lessen gegeven van 17:00 uur – 20:00 uur. Tamsiran-Saridjan deed een beroep  op een ieder die interesse heeft in de trainingen van SAO om zich op te geven voor de trainingen die binnenkort van start zullen gaan.

De trainingen die in de avond verzorgd worden, zijn: Basis Electro-huisinstallatie, GAWASA, Basis Koeltechniek, Lassen niveau 1 en 2, Textiele werkvormen, Assistent Constructiewerker, Assistent Graafmachine simulatie, Computer Hardware module 1 en 2. Over al deze opleidingen kan op de website van de SAO:  http://www.vaksao.sr.org/    informatie gehaald worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSAO hervat avondcursussen