zaterdag 24 februari 2024
25 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
5
(3)

Santokhi zal werken aan duurzame oplossing RGD-poli en steiger Johanna Margaretha

lees ook ...

Nachtelijke brand verwoest woning en voertuig in Wanica; Fam...

Een laagbouwwoning aan de Zuurzakweg te Santo Boma in het district Wanica is volledig afgebrand, samen met een voertuig dat in de garage stond geparkeerd. De vrouw des huizes liep brandwonden op aan h...

President Chandrikapersad Santokhi heeft zaterdag een bezoek gebracht aan de RGD-polikliniek en de steiger te Johanna Margaretha. Deze bevindt zich in een deplorabele staat en is aan renovatie toe. Het staatshoofd gaf aan dat hij met zijn team aan structurele en duurzame oplossingen zal werken.

Santokhi hoorde ook diverse knelpunten van de samenleving in dat gebied aan en aangegeven dat er structurele oplossingen komen. Als vader des vaderland is zijn streven om ontwikkeling te brengen binnen het district.

“Dit is de visie van de regering om ontwikkeling te brengen voor alle Surinamers, vanaf de kustvlakte tot in het verre binnenland”, zei Santokhi.

President Santokhi gaf verder aan dat hij geloof heeft dat het beter zal gaan met ons geliefd land Suriname. “Alleen ben ik sterk, samen zijn wij sterker. Wo set ing!!”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSantokhi zal werken aan duurzame oplossing RGD-poli en steiger Johanna Margaretha