zondag 4 juni 2023
26 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Santokhi: “Wijziging Valutawet geniet breed draagvlak”

lees ook ...

Nurmohamed legt nadruk op innovatie en veerkracht bij Caribb...

Het Caribbean Urban Forum 2023 (CUF 2023) vond dit jaar plaats in Suriname, in de Royal Ballroom van Hotel Torarica. Het hoofdthema van CUF 2023 was "Verbetering van veerkracht en duurzaamheid door in...

De wijzigingen van de Valutawet die bij het parlement worden ingediend genieten breed draagvlak, zegt president Chan Santokhi. Deze wet is opgesteld door de presidentiële commissie ‘Evaluatie van de Wet Controle Valutaverkeer en Transactiekantoren’ en is hierna geadopteerd en verder bewerkt door de regering, en als ontwerpwet aan het parlement aangeboden.

“De presidentiële commissie is multidisciplinair samengesteld, met een brede maatschappelijke vertegenwoordiging,” zei de president gisteren tijdens de behandeling van de ontwerpwet houdende de goedkeuring van de wijziging van de Wet Toezicht en Geldtransactiekantoren 2012.

Vanuit de overheid waren er vertegenwoordigingen van de president, vicepresident, de betrokken ministeries en de Centrale Bank van Suriname. Vanuit het bedrijfsleven en financiële instellingen waren er vertegenwoordigingen van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven, de Bankiersvereniging, de Vereniging van Cambiohouders, en de Surinaamse Vereniging van Assurantiemaatschappijen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSantokhi: "Wijziging Valutawet geniet breed draagvlak"