donderdag 30 mei 2024
31 C
Paramaribo
15.9 C
Amsterdam
3
(1)

Santokhi weer VHP-voorzitter; land en partij moeten blijven groeien

lees ook ...

27-jarige bromfietser overleden na aanrijding met stilstaand...

De 27-jarige M.C. is vanmorgen overleden in het Mungra Medisch Centrum in Nickerie na een ernstig verkeersongeval. De bromfietser reed op de Fredericiweg tegen een stilstaande coasterbus aan en bezwee...

De voorzitter van de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP), Chandrikapersad Santokhi, tevens president van de Republiek Suriname, is zondag voor de derde keer gekozen tot voorzitter. Hij heeft beloofd als partijvoorzitter er alles aan te doen, dat de partij verder groeit. Ook als president zal hij ervoor zorgen dat er verbetering komt in het land. 

Met de herverkiezing is ook de campagne gestart voor de landelijke verkiezingen van 2025. In het hoofdkwartier van de VHP zijn zondag het nieuwe congres- en hoofdbestuur gekozen. Voor het congresbestuur is er maar een kandidatenlijst ingediend.

Aanwezigen in het partijcentrum. Foto: VHP

Hoewel eenieder vrij was om een kandidatenlijst in te dienen, is er maar een lijst ingediend. De VHP-voorzitter gelooft dat personen dat niet hebben gedaan, omdat de VHP leiding geeft aan het land.

“Als je leiding geeft aan het land dat in een ernstige crisis is, dan verdient dat een volledige ondersteuning van de partijstructuren,” stelt Santokhi. Er komt een tijd dat Surinamers het weer goed zullen hebben, belooft hij.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSantokhi weer VHP-voorzitter; land en partij moeten blijven groeien