zaterdag 15 juni 2024
26 C
Paramaribo
13 C
Amsterdam
0
(0)

Santokhi: “Vertrouwen tussen Juspol-minister en politiebond moet worden versterkt”

lees ook ...

Kookgas zal steeds duurder worden

Minister David Abiamofo van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) geeft toe dat de prijzen voor kookgas zullen blijven stijgen, omdat de subsidie wordt afgebouwd. In 2023 zijn de prijzen gestegen met tweehonde...

President Chandrikapersad Santokhi en zijn team hebben woensdag gesproken met het bestuur van de Surinaamse Politiebond (SPB). Tijdens deze bespreking zijn verschillende zaken aan de orde geweest. Het versterken van het vertrouwen tussen de minister van Justitie en Politie (Juspol) en de SPB is een van de zaken waarover er een concrete aanpak is afgesproken.

Ook zaken zoals de achterstand in administratieve afhandeling van stukken, de structuur van de opleidingen en andere brandende zaken zijn ter sprake gekomen.

De president herhaalde dat de SPB en de regering dezelfde doelgroep hebben, dat is de politieman en vrouw. Het is dus zaak dat partijen zo veel als mogelijk op een lijn staan om deze doelgroep te dienen.

Het voorstel is om in overleg te blijven met als doel om binnen 2 tot 3 weken dichterbij elkaar te komen wat betreft de punten waar partijen nog van mening verschillen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSantokhi: "Vertrouwen tussen Juspol-minister en politiebond moet worden versterkt"