zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
0
(0)

Santokhi: Tweede helft regeertermijn met focus op uitvoering en verandering

lees ook ...

ABOP bereidt zich voor op grootse veldwerk kick-off in alle ...

Partijleden en sympathisanten van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) kijken vol verwachting uit naar het komende weekend. Op zaterdag 13 en zondag 14 juli 2024 zal op verschillende...

President Chandrikapersad Santokhi heeft aangekondigd dat de regering in deze tweede helft van de termijn een nieuwe koers zal varen, met tastbare resultaten en een duidelijk actieplan om de uitdagingen van het land aan te pakken. Tijdens een toespraak tot het volk benadrukte de president dat het tijd is voor een periode van daadkrachtige uitvoering en het behalen van meetbare doelen.

“De tweede helft wordt anders,” verklaarde Santokhi. “We hebben speciale gesprekken gevoerd en een gedetailleerd actieplan opgesteld om ervoor te zorgen dat onze inspanningen zichtbaar en effectief zijn.” Het nieuw opgerichte Coördinatie Bureau zal verantwoordelijk zijn voor het toezicht op en de coördinatie van de uitvoering van dit ambitieuze plan tot en met 25 mei 2025.

Het actieplan, samengesteld na uitgebreide nationale dialoog, weerspiegelt de stemmen en bijdragen van diverse organisaties en gemeenschappen uit het hele land. Met een focus op maatschappelijke, bestuurlijke en financieel-economische kwesties, heeft een clusterteam van ministers de taak op zich genomen om de uitvoering van het plan te leiden en te begeleiden.

Het staatshoofd benadrukte de betrokkenheid bij dit proces: “Ik zal nauw samenwerken met het Coördinatie Bureau en het clusterteam van ministers. We zullen regelmatig bijeenkomen om de voortgang te bespreken en obstakels te overwinnen die zich kunnen voordoen.”

“Samen gaan we op weg naar een prachtig Suriname, dat welvaart en welzijn brengt voor ons allemaal en voor de komende generaties,” zei Santokhi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSantokhi: Tweede helft regeertermijn met focus op uitvoering en verandering