donderdag 30 november 2023
28.1 C
Paramaribo
-0.6 C
Amsterdam
0
(0)

Santokhi roept op tot collectieve verlichting voor betere toekomst tijdens Divali

lees ook ...

Opknapbeurt van 30 km wegen in Uitkijkpolder afgerond

Het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) en het districtscommissariaat Saramacca hebben recentelijk 30 kilometer aan wegen in de Uitkijkpolder opgeknapt. Ook lozingen zijn opgeruimd. De...

Het was een buitengewone ervaring om samen met meer dan 800 mensen, voornamelijk kinderen en senioren, het Divalifeest te vieren in de achtertuin van het presidentieel paleis”, deelde president Chandrikapersad Santokhi mee. Het evenement, georganiseerd op 10 november 2023 door Lions Club Parwani met de steun van het Kabinet van de President, bracht een diverse groep mensen samen.

“Ik was blij te midden van vrolijke kinderen te zijn en het was geweldig om zoveel jongeren en ouderen aanwezig te zien. In mijn toespraak benadrukte ik dat het leven een kostbaar geschenk is en dankbaarheid de grootste rijkdom is.”

Aanwezigen bij het aansteken van de dia. Foto: Facebook

“Divali heeft een diepgaande invloed op ons leven. Op deze dag verlichten we dia’s om onze huizen te versieren, waardoor de hele omgeving oplicht met levendige lichten. Het is van groot belang dat we gezamenlijk de weg verlichten naar een betere toekomst. Mijn waardering gaat uit naar de organisatie, met name Lions Club Parwani, voor dit geweldige initiatief. Ik wens de hele samenleving een stralend Divali toe, vol hoop en vreugde. Shubh Divali!” aldus de president.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSantokhi roept op tot collectieve verlichting voor betere toekomst tijdens Divali