maandag 25 september 2023
26.8 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Santokhi opent vernieuwd Hub-gebouw in Coronie en schenkt onderwijsmateriaal

lees ook ...

Volksgezondheid benadrukt groeiende urgentie van mentale gez...

In de afgelopen jaren heeft mentale gezondheid een groeiende prioriteit gekregen, vooral gezien de uitdagende economische situatie van het land. Dit heeft geleid tot een afname van de levenskwaliteit ...

President Chandrikapersad Santokhi heeft zaterdag met groot enthousiasme het Hub-gebouw in Coronie heropend, een locatie die de jeugd in dit district ondersteunt in hun ontwikkeling. Dankzij de samenwerking met Capricorn Energy, een dochteronderneming van Total, VCB, Telesur en Stichting Haathi Club, zijn er zaterdag 40 desktopcomputers, 6 laptops, een 36.000 BTU airconditioner, 100 comfortabele stoelen, 3 bureautafels en 2 vergadertafels geschonken aan de gemeenschap van Coronie.

De president hoopt dat deze schenking de kinderen in staat zal stellen om meer te leren en betere prestaties op school te behalen. Dit initiatief is een tastbaar bewijs van de prioriteit die de regering geeft aan de ontwikkeling van de jeugd en het onderwijs in het land.

President Santokhi benadrukte dat dit slechts een onderdeel is van het grotere plan van de regering om ontwikkeling door te voeren in het hele land. Tijdens zijn werkbezoek aan Coronie zijn verschillende projecten opgeleverd en essentiële voorzieningen aan de gemeenschap overhandigd. Bovendien heeft hij gesprekken gevoerd met de gemeenschap om hun behoeften te horen.

Het staatshoofd onderstreepte dat ontwikkeling een gezamenlijke inspanning is en dat het volk een integraal onderdeel is van dit proces. Samen werken zij aan vooruitgang en ontwikkeling in alle gebieden van het land. In Coronie heeft de president ook het kindertehuis ‘De Toekomst’ blij gemaakt met een donatie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSantokhi opent vernieuwd Hub-gebouw in Coronie en schenkt onderwijsmateriaal