donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
5
(1)

Santokhi ontmoet Chikoti en Joe Biden

lees ook ...

Regering laat weer zien geen dag vooruit te kunnen denken

De prijs voor een busrit is op 14 maart door de overheid ingaande diezelfde datum aangepast, nadat de verhoging geind werd zonder dat de overheid deze oficieel had bekendgemaakt.  De busprijzen zij...

President Chandrikapersad Santokhi en First Lady Mellisa Santokhi gingen op de foto met de Amerikaanse president Joseph Biden en First Lady Jill Biden tijdens een diner dat gisteravond werd georganiseerd door president Biden ter ere van de staatshoofden en regeringsleiders die de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties bijwoonden.

President Chandrikapersad Santokhi had op 22  september ook een bilateraal gesprek met de secretaris-generaal van de Organisatie van Afrikaanse Staten, het Caribisch gebied en de Stille Oceaan (OACPS), Zijne Excellentie Georges Rebelo Pinto Chikoti

President Santokhi vroeg naar de stand van zaken met betrekking tot de implementatie van het door het Europees Ontwikkelings Fonds (EOF) ter beschikking gestelde 600 miljoen euro, voor de aanpak van de voedselzekerheidscrisis, die verergerd is door de Russische invasie in Oekraïne.

Het staatshoofd gaf aan dat de samenwerking van belang is om het concurrentievermogen te vergroten en de uitdagingen van globalisering aan te gaan. “Het accent moet gelegd worden op meer business to business relaties en investeringen”, aldus de president. Hij heeft ook voor Haïti ondersteuning gevraagd aan de OACPS om de heersende situatie daar te stabiliseren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSantokhi ontmoet Chikoti en Joe Biden