zondag 14 april 2024
29 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
5
(1)

Santokhi is nu ook grootvader

lees ook ...

Solidariteit met Palestina: Surinaamse gemeenschap komt in a...

De Stichting der Islamitische gemeenten In Suriname (SIS), het Platform Solidariteit Palestina en het Rode Kruis zijn gezamenlijk begonnen met een inzamelingsactie om steun te bieden aan de mensen in ...

President Chandrikapersad Santokhi heeft op 28 maart jongstlden via social-media bekendgemaakt, dat hij een trotse grootvader is geworden. Hij heeft nu een ander rol erbij die hij naar behoren wil vervullen.

Dochter Shanylla is bevallen van een flinke zoon. “Vol trots draag ik vanaf vandaag een bijzondere pet erbij. Met immense dankbaarheid, vreugde en blijdschap mocht ik vandaag kennis maken met mijn kleinzoon, baby Tavishan. Een wonder, trots, maar bovenal een zegen van de Almachtige! Ik ben vanaf vandaag Nana”, aldus de nieuwe “nana”. Hij beloofd deze rol naast anderen te vervullen.

De president feliciteerde de trotse ouders dochter Shanylla & haar echtgenoot Shailesh, en heette de baby boy, “welcome on earth”.

Velen hebben negatief gereageerd op het bericht van de president, omdat zij in de pasgeboren (onschuldige) kleinzoon een ander opkomend oneerlijk persoon zien, terwijl anderen het opnamen voor de president en zijn kleinzoon.

Bron: -Facebook

-Loopnews

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSantokhi is nu ook grootvader