maandag 3 oktober 2022
29.4 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
5
(2)

Santokhi doet in Dubai oproep aan potentiële investeerders

lees ook ...

Surinaamse passagiers vanwege orkaan Ian gestrand in Miami

Surinamers die in Miami vertoeven en terug moesten keren zijn gestrand. Dit is het gevolg van orkaan Ian, die aan land kwam in Cayo Costa Florida. Uit voorzorg zijn vluchten geannuleerd door de divers...

“Met een solide leiderschap, focus en met de inzet van ons land en onze nationale en internationale partners, zijn we klaar om een nieuw tijdperk van netwerken en zakendoen met de wereld in te gaan.” Dit zei president Chandrikapersad Santokhi bij de openingsceremonie van Surinames deelname aan de Wereldtentoonstelling in Dubai op 27 november in het Al Wasl Plaza, het belangrijkste ontmoetings- en verzamelpunt van de tentoonstelling.

Santokhi deed een krachtige oproep aan de zakelijke wereld om te investeren in Suriname. Suriname richt zich op dit wereldforum sterk op het genereren van investerings- en zakelijke kansen, en om een schone en corruptievrije Publiek Private Samenwerking te bevorderen en faciliteren.

“Via dit unieke wereldwijde platform willen we ons land promoten als een aantrekkelijke en winstgevende internationale business en supply chain hub. We streven naar institutionele excellentie en efficiënt beheer van onze middelen”, zei de regeringsleider.

Het land moet gedurende de expo voldoende investeringen aantrekken, afspraken maken en effectieve en efficiënte internationale samenwerking bevorderen. De regeringsleider gelooft er sterk in dat met een oprechte vastberadenheid, gecombineerd met een immense exportpotentieel, het de beste tijd is om te investeren in Suriname. Hiervoor zal het uiterste uit de kan gehaald worden om de wereld de potentie van Suriname te bewijzen en wat het te bieden heeft.

De president noemde de vele voordelen en kansen die in de olie- en gasindustrie te halen vallen en noemde ook diverse voordelen in de landbouw- en toerismesector. “We verwelkomen potentiële investeerders en zakenpartners in dit stadium. We staan klaar en heten u welkom, want het is de beste tijd om nu te handelen en de verschillende zakelijke kansen in Suriname te verkennen”, aldus het staatshoofd.

Hij waardeerde het warme welkom die de presidentiële delegatie gehad heeft bij aankomst in Dubai.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSantokhi doet in Dubai oproep aan potentiële investeerders