woensdag 24 april 2024
32 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

Santokhi gast bij Ramadanproject Lions Club Parwani

lees ook ...

Verdachte man aangetroffen met vermiste tieners

Op dinsdag 16 april jongstleden heeft de politie van bureau Rijsdijk na een melding een 25-jarige man aangehouden in het ressort. De zonen van Hermandad troffen de man halfnaakt aan met drie eveneens ...

Op uitnodiging van Lions Club Parwani was president Santokhi op 31 maart jongstleden aanwezig tijdens het Ramadanproject van de serviceclub in Nickerie. Honderden zijn voorzien van een voedselpakket. Sociale instanties zijn ook aan bod gekomen. Local president Soebhas Loetawan van Parwani gaf aan dat het hier gaat om een jaarlijks project. De serviceclub werkt landelijk.

De serviceclub president was ingenomen met de opkomst en de voorbereiding van het evenement. Hij dankte de voorbereidingscommissie en sponsoren die het project mogelijk hebben gemaakt.  Santokhi sprak over de vrede en harmonie die Holi Phagwa, Ramadan, Ied-ul-Fitr, Goede Vrijdag en het Paasfeest in dezelfde gemeenschap mogelijk maken en eenheid bevorderd, daar men ook voor de hele gemeenschap bidt. Het staatshoofd mocht enkele pakketten overhandigen. Hij bedankte de organisatie voor de bijdrage aan de samenleving en gaf complimenten voor dit initiatief.

Lions Club Parwani voert landelijk sociale projecten uit, waaronder dit jaarlijks terugkerende project. Het staatshoofd mocht enkele pakketten met levensmiddelen overhandigen.

Bron: De Communicatie Dienst Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSantokhi gast bij Ramadanproject Lions Club Parwani