zaterdag 25 mei 2024
33 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
5
(2)

President Santokhi bijt van zich af: “kritiek jaardagdans overdreven”

lees ook ...

Chandrikapersad Santokhi de president van de Republiek Suriname heeft van zich afgebeten tijdens de live-uitzending van Radio SRS in het programma ‘Tak’ nanga yu pres.” Het kan er bij hem totaal niet in dat er zwaar gefocust wordt op het momentum van zijn korte jaardagdans, die niet gepland was, terwijl hij de volgende dag ‘bezig was stroom te brengen voor burgers in het achterland’.

Op Gingeston is er officieel de eerste stroompaal geheid voor de stroomvoorziening van tien dorpen. “Iets positiefs voor het binnenland, waar er de afgelopen driehonderd jaar geen stroom is gekomen en wij dat brengen daar, dan gaat met erop hameren dat de president aan het dansen is. Akkoord, mi mus tek’ a slag,” zei de regeringsleider in het radioprogramma.

Wat het staatshoofd verder bevreemdt is dat de activiteit te Gingeston tien maal drukker was dan zijn dankdienst met zijn medewerkers. Hij benadrukt verder dat het een groot deel van het personeel op het Kabinet van de President gevaccineerd is. Ook zijn de nodige Covid-maatregelen in acht genomen.

Het staatshoofd heeft op 3 februari zijn 63ste verjaardag gevierd. De beelden hierover circuleren op sociale media. De samenleving had kritiek, omdat de kleine man wordt beboet als die feest heeft. Echter is het bij hooggeplaatste functionarissen anders.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

7 REACTIES

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePresident Santokhi bijt van zich af: "kritiek jaardagdans overdreven"