zaterdag 15 mei 2021
23.9 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
5
(2)

Santokhi: 17,5 miljoen euro verdragsmiddelen Nederland worden aangewend”

lees ook ...

Gavin Kensmil Cum Laude afgestudeerd

Gavin Dwayne Kensmil is Cum Laude afgestudeerd aan de Stephen F. Austin University(SFA) met een major in kinesiologie(bewegingsleer). "Graduating Cum Laude Gavin Dwayne Kensmil", zo klonk het vrijdaga...

De restant verdragsmiddelen die Nederland, Suriname verschuldigd is worden aangewend, zei president Chan Santokhi vandaag tijdens en persconferentie van de regering. Het staatshoofd zegt dat het bedrag groot 17.5 miljoen euro onder andere gebruikt zal worden voor de uitvoering van zeven projecten op het gebied. Het gaat om projecten op het gebied van Volksgezondheid, Veiligheid, Financiën, Planning en Defensie.

De samenleving zal binnenkort meer details hierover krijgen. President Santokhi zegt dat bij het besteden van de middelen zeker gekeken zal worden in de richting van de seniorenburgers, studenten voor wat betreft hun studiebeurzen en financiering van studie. Zeker gaan we denken aan de productiesector, waarbij middelen gealloceerd zullen worden voor het productiefonds.

Ook de afronding van de bouw van het hoofdbureau van de politie zal uit deze middelen worden bekostigd. De president benadrukt dat hij zich samen met vicepresident Ronnie Brunswijk eraan gecommitteerd hebben om dit gebouw, dat de afgelopen twee regeertermijnen aan verval onderhevig was, af te ronden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

8 REACTIES

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Nederland, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeNederlandSantokhi: 17,5 miljoen euro verdragsmiddelen Nederland worden aangewend"