dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
6.6 C
Amsterdam
0
(0)

Sandra Glasgow benoemd tot honorair-consul van Suriname in Jamaica

lees ook ...

Veiligheid bovenaan agenda: Vp Brunswijk steunt inspanningen...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk heeft zijn steun uitgesproken voor elke inspanning die kan bijdragen aan een veiliger Suriname. Dit benadrukte hij tijdens een ontmoeting met Ben Swagerman, een des...

Op woensdag 17 januari 2024 heeft Sandra Glasgow het benoemingsbrevet als honorair-consul van Suriname in Jamaica in ontvangst genomen uit handen van minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS). Glasgow, met meer dan dertig jaar ervaring in bedrijfsmanagement, heeft haar sporen verdiend in strategische planning, business ontwikkeling, projectplanning en ondernemerstraining.

Haar uitgebreide opleidingen en werkervaring, opgedaan in gerenommeerde instituten in landen als India, Canada en Jamaica, hebben haar talrijke onderscheidingen opgeleverd. Op dit moment is ze nog steeds verbonden aan BizTactics Limited, een consultancy die zich richt op bedrijfsgroei door middel van incubatie en mentorschap, en het bevorderen van ‘best-in-class corporate governance’. Daarnaast is ze actief in Angel Networks, gericht op mentorschap en coaching van startende ondernemingen, en heeft ze zitting gehad in bijna veertig organisatiebesturen, momenteel nog in twaalf daarvan.

Honorair-consul Glasgow kijkt ernaar uit om haar expertise in te zetten voor Suriname, met name ter bevordering van jong ondernemerschap en het ondersteunen van bestaande organisaties en bedrijven bij de ontwikkeling en verbetering van corporate governance. Ze heeft ook aangegeven zich in te zetten voor het versterken van het netwerk tussen Suriname en Jamaica, omdat veel Jamaicanen nog niet bekend zijn met Suriname.

Minister Ramdin toonde zich verheugd over de expertise van honorair-consul Glasgow en verwacht een significante bijdrage aan een betere samenwerking tussen Jamaica en Suriname, met name op het gebied van handel en industrie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSandra Glasgow benoemd tot honorair-consul van Suriname in Jamaica