zaterdag 1 april 2023
30.2 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
5
(1)

Samenwerking STVS en CBB

lees ook ...

Minister Nurmohamed reorganiseert bouwpolitie

Minister Riad Nurmohamed van het Ministerie van Openbare Werken (OW) heeft op 13 maart 2023 een diepgaand onderzoek ingesteld naar aanleiding van ingekomen klachten omtrent afpersing. Gedurende het hi...

Goede communicatie heeft grote prioriteit bij het Centraal Bureau voor Burgerzaken. De bevolkingsadministratie is veelomvattend en daarom is er informatie nodig naar de gemeenschap. Wekelijks zal de STVS  nu een voorlichtingsprogramma uitzenden in samenwerking met het CBB om dit te verwezenlijken.

Het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) en de Surinaamse Televisie Stichting(STVS) hebben vrijdag jl. een samenwerkingsovereenkomst gesloten om de samenleving  te  informeren. De voorlichting zal eerst uitgezonden worden in het Nederlands en Sranan, maar de overige Surinaamse talen zullen ook volgen. In de eerste weken zal men algemene informatie geven. Later zal de informatie heel specifiek zijn.

Deze programma’s moeten ervoor zorgen dat de burger beter geïnformeerd  is over de diensten van het CBB. De directeurs Raoul Abisoina van de STVS en Anastatia Kanape-Pokie van de CBB delen de mening dat deze diensten  niet  positief bekend staan in de samenleving. Zij willen deze gelegenheid gebruiken om verandering hierin te brengen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSamenwerking STVS en CBB