zaterdag 27 februari 2021
26.1C
Paramaribo
3.3C
Amsterdam
5
(1)

Samenwerking JCI en STVS

lees ook ...

Covidsteun voor getroffen bedrijven, geen woord over Bonus

De regering van Suriname heeft een schrijven uit doen gaan waarin staat dat alle personen en bedrijven die door de COVID-19-pandemie getroffen zijn en zich online hadden geregistreerd en gesel...

De Junior Chamber International(JCI) is een samenwerking aangegaan met de Suriname Televisie Stichting(STVS). Volgens Andy Tjoe A Long, de local president zal de organisatie televisiedebatten voeren om meer jongeren te bereiken. Raoul Abisoina zegt dat de STVS hierin een platform wil bieden aan jongeren om hun standpunten te maken ten aanzien van hun doelgroep.

STVS-directeur Abisoina zegt dat deze samenwerking past in de nieuwe inzichten van zijn bedrijf. De STVS wil samenwerken. Zulke producties moeten televisie aantrekkelijker maken voor de kijker. Ook jeugdigen wil men ook bereiken. De uitzending begint in maart en zal elke zaterdag te zien zijn.

Tjoe A Long zegt dat er een roulatie systeem zal zijn, zodat er zoveel mogelijk jongeren in de gelegenheid gesteld zullen worden om te participeren. Verder zullen veertien jongeren getrained worden om deel te nemen aan de jongerendebatten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSamenwerking JCI en STVS