dinsdag 29 november 2022
25.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
5
(1)

Samenwerking JCI en STVS

lees ook ...

Gisteren heropening muziekschook Commewijne

President Santokhi was gisteren 25 november 2022, eregast bij de heropening van de muziekschool in het district Commewijne. Het staatshoofd complimenteerde alle betrokkenen met het eindresultaat. D...

De Junior Chamber International(JCI) is een samenwerking aangegaan met de Suriname Televisie Stichting(STVS).  Volgens Andy Tjoe A Long, de local president zal de organisatie televisiedebatten voeren om meer jongeren te bereiken. Raoul Abisoina zegt dat de STVS  hierin een platform wil bieden aan jongeren om hun standpunten te maken ten aanzien van hun doelgroep.

STVS-directeur Abisoina zegt dat deze samenwerking past in de nieuwe inzichten van zijn bedrijf. De STVS wil samenwerken. Zulke producties moeten televisie aantrekkelijker maken voor de kijker. Ook jeugdigen wil men ook bereiken. De uitzending begint in maart en zal elke zaterdag te zien zijn.

Tjoe A Long zegt dat er een roulatie systeem zal zijn, zodat er zoveel mogelijk jongeren in de gelegenheid gesteld zullen worden om te participeren. Verder zullen veertien jongeren getrained  worden om deel te nemen aan de jongerendebatten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSamenwerking JCI en STVS