zondag 26 mei 2024
33 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
5
(1)

Samenwerking Esterstichting en OGA hervat

lees ook ...

EZ bereikt overeenstemming met bandensector over regulering ...

Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) heeft op vrijdag 24 mei een follow-up gesprek gehad met ondernemers en importeurs uit de bandensector. Dit gespre...

Samenwerking tussen Esther Stichting met het directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA) is  al geruime tijd niet meer wat het wezen moet. De nieuwe directeur Misiedjan Surgion wil daarin verandering brengen. Hij bracht dit onder de aandacht van directeur Inder Gangabisoensingh van OGA. Samen hebben zij nieuwe afspraken gemaakt, en de nieuwe samenwerking is hervat op 7 augustus jongstleden op het terrein van de stichting.

Officieel bestond de samenwerking wel, maar veel daarvan was niet te merken. Directeur Misiedjan is zeer ingenomen met de reactie van het OGA. Het gaat nu vooral om de onderhoudswerkzaamheden. De bedoeling is dat deze samenwerking doorgaat en zelfs duurzaam wordt uitgebreid.

“Alle onderhoudswerkzaamheden worden ingehaald door goede afspraken te maken”, zegt directeur Gangabisoensingh. Esther stichting is alvast opgenomen in het verfraaiingsproject van Openbaar Groen en Afvalbeheer.

Bron: Communicatie Dienst Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSamenwerking Esterstichting en OGA hervat