zondag 24 september 2023
27.7 C
Paramaribo
11.3 C
Amsterdam
5
(1)

Samenwerking Esterstichting en OGA hervat

lees ook ...

Global warming voorbij, nu Global boiling

De first lady van de Republiek Suriname, Mellisa Santokhi-Seenacherry, is momenteel in New York, waar zij deelneemt aan enkele bijeenkomsten. Dit doet zij op uitnodiging van diverse organisaties. Ook ...

Samenwerking tussen Esther Stichting met het directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA) is  al geruime tijd niet meer wat het wezen moet. De nieuwe directeur Misiedjan Surgion wil daarin verandering brengen. Hij bracht dit onder de aandacht van directeur Inder Gangabisoensingh van OGA. Samen hebben zij nieuwe afspraken gemaakt, en de nieuwe samenwerking is hervat op 7 augustus jongstleden op het terrein van de stichting.

Officieel bestond de samenwerking wel, maar veel daarvan was niet te merken. Directeur Misiedjan is zeer ingenomen met de reactie van het OGA. Het gaat nu vooral om de onderhoudswerkzaamheden. De bedoeling is dat deze samenwerking doorgaat en zelfs duurzaam wordt uitgebreid.

“Alle onderhoudswerkzaamheden worden ingehaald door goede afspraken te maken”, zegt directeur Gangabisoensingh. Esther stichting is alvast opgenomen in het verfraaiingsproject van Openbaar Groen en Afvalbeheer.

Bron: Communicatie Dienst Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSamenwerking Esterstichting en OGA hervat