donderdag 28 september 2023
26.6 C
Paramaribo
17.6 C
Amsterdam
0
(0)

Samenwerking diensten leidt tot succesvolle Simulatie Resilience Project

lees ook ...

South Korea and Suriname desire to strengthen their connecti...

At the UN General Assembly in New York, President Chan Santokhi met with his South Korean colleague Yoon Suk-Yeol. The president of South Korea also mentioned that his nation has proposed the ancient ...

De afsluitende simulatie van het “Building Resilience Project in Vulnerable Communities”, dat in februari van start ging, vond plaats op vrijdag 15 september. Tijdens deze simulatie werden de deelnemers uitgedaagd om hun verworven kennis in de praktijk toe te passen.

Het evenement was een succes, mede dankzij de samenwerking tussen verschillende diensten, waaronder de Politie, het Nationaal Leger, de Brandweer, MMC en het CDRT (Community Disaster Response Team). Alleen de leidinggevenden van deze organisaties waren op de hoogte van de simulatie.

Districtscommissaris Senrita Gobardhan, die de simulatie ook bezocht, prees het als een fantastisch project en stelde voor om dergelijke simulaties op kwartaalbasis te organiseren. De simulatie kon worden afgebroken als er een beroep moest worden gedaan op het NCCR (Nationaal Coördinatiecentrum Rampenbeheersing), maar kon ook op districtsniveau worden aangepakt.

Na de simulatie ontvingen de deelnemers een certificaat en een klein geschenk als blijk van waardering.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSamenwerking diensten leidt tot succesvolle Simulatie Resilience Project