dinsdag 21 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Samenleving geprezen voor bijdrage aan succesvolle strijd tegen zware criminaliteit

lees ook ...

OBS kijkt uit naar 17 mei na afspraken van januari

De Organisatie van Bus- en Boothouders Suriname (OBS), verantwoordelijk voor het schoolvervoer, reageert sterk op de uitspraken van Onderwijsminister Henry Ori. Tijdens een persconferentie heeft de or...

De korpsleiding van de Surinaamse politie heeft haar tevredenheid geuit over de resultaten die tot dusver zijn behaald in het kader van de “Operatie Zero Tolerance”. Met lof aan de medewerkers, die in nauwe samenwerking met andere veiligheidsdiensten een gemengd team vormen, is de zware criminaliteit aanzienlijk teruggedrongen. Dit heeft niet alleen geleid tot een vermindering van de vormen van criminaliteit, maar ook tot een aanzienlijke toename van het veiligheidsgevoel onder de burgers.

In een verklaring benadrukte de korpsleiding het belang van de bijdrage van de samenleving aan het succes van deze operatie. Zonder de steun en betrokkenheid van de burgers zou het gewenste resultaat niet mogelijk zijn geweest. De oproep aan alle burgers blijft dan ook om op welke manier dan ook hun bijdrage te blijven leveren aan een veilig Suriname.

De korpsleiding kondigde aan dat de veiligheids- en verkeerscontroles onverminderd zullen worden voortgezet, evenals de controles in het achterland. Daarnaast zal de opsporing en aanhouding van enkele zware en voortvluchtige criminelen die nog achter slot en grendel moeten worden geplaatst, onverminderd doorgaan.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSamenleving geprezen voor bijdrage aan succesvolle strijd tegen zware criminaliteit