zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

Salarisuitbetaling personeel ‘s Lands Hospitaal vertraagd: medewerkers ontevreden

lees ook ...

President Santokhi verwelkomd met militair eerbetoon bij aan...

President Chandrikapersad Santokhi, is met een presidentiële delegatie gearriveerd in de Chinese hoofdstad Beijing voor een staatsbezoek op uitnodiging van de Chinese regering. Het gezelschap, inclusi...

Een groot deel van het personeel van ‘s Lands Hospitaal heeft geen salaris ontvangen voor de maand maart. Hoewel de directie actie heeft ondernomen, vond de overmaking van het geld pas plaats op donderdag via het Staatsziekenfonds (SZF), dat afhankelijk is van overheidsbetalingen. Alleen medewerkers met een rekening bij Finabank konden eventueel uitbetaald worden.

Deze situatie heeft tot ontevredenheid geleid onder het personeel, vooral omdat door het Paasweekend de salarissen pas op dinsdag 2 april op de rekeningen zullen verschijnen. Hoewel de gelden zijn overgemaakt naar verschillende banken, zal de verwerking pas na het lange weekend kunnen plaatsvinden.

“Het directieteam betreurt het ten zeerste dat u, in deze Stille Week, zoals de periode rond Pasen wordt genoemd, zich zorgen moet maken over uw salaris”, schrijft de directie aan de medewerkers. De ziekenhuisleiding heeft om geduld gevraagd en heeft haar verontschuldigingen aangeboden aan de medewerkers voor deze ongewenste situatie, die buiten haar controle is ontstaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSalarisuitbetaling personeel 's Lands Hospitaal vertraagd: medewerkers ontevreden