Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Safe City Cam van belang onderzoek dubbele moord

Geplaatst

op

door

Het Korps Politie Suriname doet er alles aan om klaarheid in dedubbele moord van afgelopen zondag bij On The Run te brengen. De politie zalbij het onderzoek gebruik maken van al het beschikbare beeldmateriaal dat opsociale media circuleert. Ook zal beeldmateriaal van een Safe City-camera, dieop steenworpafstand van het pompstation staat, worden bekeken.

 De politie vermoedt dat ereen verband bestaat tussen de liquidatie en een in brand gestoken personenauto,die kort daarna te Morgenstond is aangetroffen. Vermoedelijk gaat het om deauto waarmee het misdrijf is gepleegd. De beelden zullen een belangrijkebijdrage leveren aan het onderzoek  vande dubbele moord.

Hoofdinspecteur Humphrey Naarden bevestigt dat twee personen zijnaangehouden. Het motief voor de moordaanslag is nog niet bekend. Naardenverzekert dat de politie de zaak met veel voortvarendheid zal onderzoeken“Wij gaan gebruik maken van alle mogelijkheden die wij hebben om achter dewaarheid te komen.”

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Veroorzaker aanrijding laat slachtoffers in hulpeloze toestand achter

Geplaatst

op

door

De politie van de verkeersunit van Regio Midden kreeg in de vroege ochtend van zondag 12 mei melding van het Command Center, dat een auto twee voetgangers aan de Kwattaweg had aangereden.

De wetsdienaren gingen naar de opgegeven locatie en troffen de slachtoffers ter plaatse aan. De slachtoffers waren de 48-jarige Mukesh, J. en de 50-jarige Sharmiladebie, T. Zij verklaarden dat terwijl zij de straat overstaken zij door een blauw gelakte personenauto zijn aangereden. Dat de autobestuurder na de aanrijding is door gereden. De slachtoffers werden per ontboden ambulance overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis om medisch behandeld te worden.
Twee dagen na de aanrijding meldde de 24-jarige autobestuurder zich aan bij de politie. Het betreft in deze de 24- jarige Armand, E. Armand verklaarde verder dat hij de auto gesloopt had en de autozittingen verbrand had om bewijsmateriaal weg te maken.

Op zijn aanwijzing werd de locatie aangedaan waar hij de losse delen van de auto verstopt had. In het belang van het onderzoek zijn de losse delen van de auto door de politie in beslag genomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Armand, E. hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie. Armand is niet in het bezit van een rijbewijs.

Lees verder

Suriname

Verdachte aangehouden bij een “road-block” van de politie

Geplaatst

op

door

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade,bijgestaan door andere collegae, hebben tijdens een al geheleveiligheidscontrole, op zaterdag 4 mei in het district Brokopondo een voertuigbestuurdertot stoppen gesommeerd.

Daarbij is de 26-jarige meerijder Mugabe, A.aangehouden, nadat op hem verschillende drugssoorten zijn aangetroffen en inbeslag genomen.

Volgens verklaring van Mugabe is hij drugsgebruiker.Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Lees verder

Meest gelezen