vrijdag 31 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
0
(0)

Sabbatini moet coaches en spelers mannenvolleybal Suriname versterken

lees ook ...

Workshop watermanagement in Spice Quest voor studenten

Het onderdirectoraat Onderzoek en Innovatie  Ministerie van het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft op woensdag 22 maart in samenwerking met het Ministerie van Ruimtelijke Ordening en Milieu (RO...

De internationale Braziliaanse volleybalcoach Augosto Sabbatini is in Suriname. Zijn aanwezigheid is deel van een ontwikkelingsproject van de Surinaamse Volleybalbond (Suvobo), dat vorig jaar werd goedgekeurd door de Wereldvolleybalfederatie (FIVB).

Zondagochtend is hij begonnen met trainen. “It’s all about business. Ik ben hier niet op vakantie, maar om er te werken en mijn best te doen voor Suriname.” Het land heeft genoeg potentiële spelers, concludeert hij. Maar die zullen aan zichzelf moeten werken. “Als je niet fit bent, kan je niet spelen”, was zijn advies.

Suvobo-voorzitter Lionel Blokland werkt naar  ten minste twee internationale toernooien  voor  de mannenselectie dit jaar. De main focus is de Caribbean Cup in december, waar Suriname  de titelverdediger is, maar de mogelijkheid wordt bekeken ook  te participeren in de Pan-Amerikaanse kampioenschappen en de Continental Cup (augustus).

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSabbatini moet coaches en spelers mannenvolleybal Suriname versterken