woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

SAB opent nieuw filiaal in Nickerie, gericht op lokale distributie

lees ook ...

Surinamers bijna 5x armer sinds 2020 (deel 2)

De Surinamer is tot nu toe bijna vijf keer armer geworden, alles is 5x duurder geworden en gezinshoofden worden wanhopig. Vanuit de inflatiecijfers uitgerekend kom je op het percentage met hoeveel de ...

Op 5 maart 2024 vond de feestelijke opening plaats van het nieuwe filiaal van Suriname Alcoholic Beverages (SAB) in Nickerie. Het filiaal, gelegen aan de Dr. Chandrebhan Mahabierstraat (Annastraat), zal worden beheerd door mevrouw Melatie Denkers, Sales & Operation Manager, en haar team. Mevrouw Denkers benadrukt dat SAB de distributie in eigen beheer wil nemen en een sterke relatie wil opbouwen met de lokale gemeenschap van Nickerie.

Als eregast mocht districtscommissaris Senrita Gobardhan het naambord onthullen tijdens de ceremonie. Zij uitte haar vreugde en trots over het voortbestaan van een van de oudste bedrijven in de regio, ondanks de uitdagende economische omstandigheden. De burgemeester feliciteerde SAB en de ondernemers met deze nieuwe samenwerking.

Steven Ma-A Jong, de directeur van SAB, bedankte de districtscommissaris voor haar volledige steun en betrokkenheid bij de totstandkoming van het filiaal. Hij uitte zijn vreugde over de heropening van een SAB-filiaal in Nickerie en benadrukte het belang van de nauwe banden met de lokale gemeenschap.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSAB opent nieuw filiaal in Nickerie, gericht op lokale distributie